Finnem hallitus

Finn’EM ry:n hallitus

Finn’EM on päivystyksen ja ensihoidon ammattilaisten yhteinen järjestö, johon kuluu lähes 500 jäsentä kautta Suomen. Me Finn’EMssä ajattelemme, että hyvinvoiva ammattilainen luo potilaskeskeisen työyhteisön. Ota yhteyttä finnem at finnem.fi.

Haluatko liittyä Finn’EMin jäseneksi? Jäsenyys ei maksa mitään, mutta sinun tulee olla akuuttihoidon parissa työskentelevä terveydenhuollon ammattilainen,

Täytä tietosi ja lähetä jäsenhakemus painamalla Lähetä-painiketta!

Eeva Tuunainen

Hallituksen puheenjohtaja

Akuuttilääketieteeseen erikoistuva lääkäri

Kainuun keskussairaala, päivystys

Toivon avointa kehittävää vuoropuhelua ja toisiltamme oppimista akuutisti sairastuneen potilaan hoitoon osallistuvien ammattilaisten kesken. Potilaskeskeistä hoitoa on myös ammattilaisten työkyvystä huolehtiminen ja toisen asemaan asettuminen.

Joonas Pöyhönen

Sihteeri

Ensihoitaja AMK

Etelä-Savo

”Vapaa-aikaa” täyttää sivutoiminen ensihoidon opettaminen, yamk-opiskelu ja sopimuspalokuntalaisuus ✌🏻 sekä penkkiurheilu ja palloilulajit.

Juuso Laitinen

Hallituksen varapuheenjohtaja

Ensihoitaja

Pirkanmaan Medgroup. Sastamala/Urjala

Haluaisin kehittää ensihoidon työssäjaksamista. Huolehtia työkavereista ja omalta osaltani vaikuttaa asenteisiin ettei jengi kyynistyisi. #työkaveriaeijätetä

Laura-Maria Poikela

Hallituksen jäsen

Juristi (OTM)

Nykyisin juristi, kolmisen vuotta sitten vielä heijastinhousuissa Varsinais-Suomessa ensihoitajana. Vapaa-aikaan kuuluu maasto- ja maantiepyöräily, koira ja kaverit sekä vapaaehtoistyö eri muodoissa. Väitöskirjaa rikosprosessioikeudesta pitäisi myös kirjoitella.

Olli Tuunainen

Taloudenhoitaja

Insinööri

Haluan tukea Finn’EMiä erityisesti nyt yhdistyksen alkuvaiheessa tuomalla kokemusta ja rakenteita projektointiin ja taloushallintoon.

Minna Kätkä

Hallituksen jäsen

Akuuttilääketieteeseen erikoistuva lääkäri

Acuta, TAYS

Haluan olla mukana edistämässä päivystysten ja ensihoidon yhteistyötä eri ammattiryhmien välillä, sujuvoittamassa prosesseja potilaan parhaaksi ja kehittämässä osaamista akuuttipotilaiden hoidossa.

Laura Carstens

Hallituksen jäsen

Ensihoitaja

Espoo

Ensihoitaja ja perheenäiti Espoosta. Työskentelen ambulanssissa Jorvin alueella ja toimin osa-aikaisena ensihoidon lehtorina Arcadassa. Olen intohimoinen pyöräilijä ja vapaa-aika kuluu usein urheillessa.

Heljä Vänni

Hallituksen jäsen

Akuuttilääketieteen erikoislääkäri

Pohjois-Karjalan keskussairaala

36-vuotias akuuttilääketieteen erikoislääkäri Joensuusta. Toimin päivystysalueella Pohjois-Karjalan keskussairaalassa. Olen innostunut erikoisalani ja ammattitaitoni kehittämisestä. Vapaa-ajan täyttää perhe, luonto ja liikunta.

Joonas Skaffari

Hallituksen jäsen

Ensihoitaja AMK

Kotka

Toimin sairaanhoitajana Kymenlaakson keskussairaalan päivystyksessä. Lisäksi keikkailen ensihoidossa mahdollisuuksien mukaan. Vapaa-ajalla parasta on matkustaminen eri maailmankolkkiin ja kaverit.

Inka Häkkinen

Hallituksen jäsen

Sairaanhoitaja

Kymenlaakson Keskussairaala, Kotka

Jukka Kettunen

Varajäsen

Ensihoidon lehtori Metropolia AMK

HEMS-ensihoitaja FinnHEMS51

Fanaattinen crossfit-kultisti ja perheenisä (ei niin fanaattinen).

Marika Sormunen

Varajäsen

Ensihoitaja AMK

Eksote

Työuraa minulla on takana neljä vuotta. Vapaa-aikani kuuluu luonnossa nautiskellen, tankotanssisalilla ja laulutunneilla, sekä sosiaalisen median ihmeellisyyksien pyörteissä.

Marko Hoikka

Varajäsen

Ylilääkäri

Kainuun sote

40-vuotias ensihoidon ylilääkäri Kainuun sotesta. Koulutukselta ensihoitaja amk, lääketieteen lisensiaatti, anestesiologian ja tehohoidon erikoislääkäri, lääketieteen tohtori. Kotona vaimo, kaksi poikaa. Harrastuksina polkujuoksu, maastopyöräily, hiihto ja yleinen liikunta luonnossa.

Katri Oksanen

Varajäsen

Yleislääketieteen erikoistuva

Sallan terveyskeskus

Valmistun kevään aikana yleislääketieteen erikoislääkäriksi ja siirryn työhön TYKSin päivystykseen. Vapaa-ajan täyttää crossfit.