Finnem hallitus

Finn’EM ry:n hallitus

Finn’EM on päivystyksen ja ensihoidon ammattilaisten yhteinen järjestö, johon kuluu lähes 500 jäsentä kautta Suomen. Me Finn’EMssä ajattelemme, että hyvinvoiva ammattilainen luo potilaskeskeisen työyhteisön. Ota yhteyttä finnem at finnem.fi.

Haluatko liittyä Finn’EMin jäseneksi? Jäsenyys ei maksa mitään, mutta sinun tulee olla akuuttihoidon parissa työskentelevä terveydenhuollon ammattilainen,

Täytä tietosi ja lähetä jäsenhakemus painamalla Lähetä-painiketta!

Eeva Tuunainen

Hallituksen puheenjohtaja

Akuuttilääketieteeseen erikoistuva lääkäri

Toivon avointa kehittävää vuoropuhelua ja toisiltamme oppimista akuutisti sairastuneen potilaan hoitoon osallistuvien ammattilaisten kesken. Potilaskeskeistä hoitoa on myös ammattilaisten työkyvystä huolehtiminen ja toisen asemaan asettuminen.

Juuso Laitinen

Hallituksen varapuheenjohtaja

Ensihoitaja

Haluaisin kehittää ensihoidon työssäjaksamista. Huolehtia työkavereista ja omalta osaltani vaikuttaa asenteisiin ettei jengi kyynistyisi. #työkaveriaeijätetä

Olli Tuunainen

Taloudenhoitaja

Insinööri

Haluan tukea Finn’EMiä erityisesti nyt yhdistyksen alkuvaiheessa tuomalla kokemusta ja rakenteita projektointiin ja taloushallintoon.

Joonas Pöyhönen

Sihteeri

Ensihoitaja AMK

Joroinen

”Vapaa-aikaa” täyttää sivutoiminen ensihoidon opettaminen, yamk-opiskelu ja sopimuspalokuntalaisuus ✌🏻 sekä penkkiurheilu ja palloilulajit.

Laura-Maria Poikela

Hallituksen jäsen

Juristi (OTM), ensihoitaja AMK

Helsinki

Nykyisin juristi, kolmisen vuotta sitten vielä heijastinhousuissa Varsinais-Suomessa ensihoitajana. Vapaa-aikaan kuuluu maasto- ja maantiepyöräily, koira ja kaverit sekä vapaaehtoistyö eri muodoissa. Väitöskirjaa rikosprosessioikeudesta pitäisi myös kirjoitella.

Antti Haataja

Hallituksen jäsen

Sairaanhoitaja/kipsimestari

Kerava

Hyvässä työyhteisössä on voimaa. Työhyvinvointia edistämällä parannamme myös hoidonlaatua. Haluan olla mukana tuomassa positiivisuutta ja iloista asennetta akuuttihoitotyöhön.

Marko Hoikka

Hallituksen jäsen

Ylilääkäri

Olen 40-vuotias ensihoidon ylilääkäri Kainuusta.

Juho Liukkonen

Hallituksen jäsen

Akuuttilääketieteen erikoislääkäri

Jyväskylä

41-v akuuttilääketieteen erikoislääkäri Jyväskylästä. Ammatillisesti minua kiinnostaa akuuttilääketieteen koulutus ja rooli Suomen päivystyksissä. Vapaa-ajan täyttävät viisilapsinen perhe ja tämän joskus salliessa liikunta ulkona pyörällä tai tuulen viemänä.

Inka Häkkinen

Hallituksen jäsen

Sairaanhoitaja

Joonas Skaffari

Hallituksen jäsen

Ensihoitaja AMK

Toimin sairaanhoitajana Kymenlaakson keskussairaalan päivystyksessä. Lisäksi keikkailen ensihoidossa mahdollisuuksien mukaan. Vapaa-ajalla parasta on matkustaminen eri maailmankolkkiin ja kaverit.

Marika Sormunen

Varajäsen

Ensihoitaja AMK

Työuraa minulla on takana neljä vuotta. Vapaa-aikani kuuluu luonnossa nautiskellen, tankotanssisalilla ja laulutunneilla, sekä sosiaalisen median ihmeellisyyksien pyörteissä.

Katri Oksanen

Varajäsen

Yleislääketieteen erikoistuva

Salo

Valmistun kevään aikana yleislääketieteen erikoislääkäriksi ja siirryn työhön TYKSin päivystykseen. Vapaa-ajan täyttää crossfit.

Jukka Kettunen

Varajäsen

Ensihoidon lehtori

Vantaa

Toimin ensihoidon lehtorina Metropolia AMK:ssa Helsingissä. Sivutoimisesti lentelen HEMS-ensihoitajana Lapissa FinnHEMS 51:ssä. Olen fanaattinen crossfit-kultisti ja perheensiä (ei niin fanaattinen).

Laura Carstens

Varajäsen

Ensihoitaja

Espoo

Ensihoitaja ja perheenäiti Espoosta. Työskentelen ambulanssissa Jorvin alueella ja toimin osa-aikaisena ensihoidon lehtorina Arcadassa. Olen intohimoinen pyöräilijä ja vapaa-aika kuluu usein urheillessa.

Heljä Vänni

Varajäsen

Akuuttilääketieteen erikoislääkäri

Joensuu

36-vuotias akuuttilääketieteen erikoislääkäri Joensuusta. Toimin päivystysalueella Pohjois-Karjalan keskussairaalassa. Olen innostunut erikoisalani ja ammattitaitoni kehittämisestä. Vapaa-ajan täyttää perhe, luonto ja liikunta.

Minna Kätkä

Varajäsen

Akuuttilääketieteeseen erikoistuva lääkäri

Seinäjoki/Kangasala

Haluan olla mukana edistämässä päivystysten ja ensihoidon yhteistyötä eri ammattiryhmien välillä, sujuvoittamassa prosesseja potilaan parhaaksi ja kehittämässä osaamista akuuttipotilaiden hoidossa.